της Πάφου
Share Button

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κυριακή 23 Απριλίου 2017 – κλείσιμο δρόμων κατά την διάρκεια του αγώνα

Εκ μέρους των διοργανωτών  του αγώνα PAFOS TRIATHLON παραθέτουμε πιο κάτω αναγκαίες πληροφορίες όσο αφορά το κλείσιμο κάποιων δρόμων κατά την διάρκεια του αγώνα.

Την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 διοργανώνεται στην Πάφο ο αγώνας Τριάθλου «Pafos Triathlon 2017».

Λόγω της διοργάνωσης μερικοί δρόμοι θα είναι κλειστοί στην κυκλοφορία, έγινε όμως προσπάθεια για μείωση οποιασδήποτε ταλαιπωρίας των οδηγών και λεωφορείων που θα εξυπηρετούν τα ξενοδοχεία.

Η επιτυχία του αγώνα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ασφάλεια που παρέχουμε στους συμμετέχοντες.

Οι δρόμοι που θα επηρεαστούν είναι:

– Λεωφόρος Ποσειδώνος (Από τα μπάνια μέχρι την Λεωφόρου Ευρώπης, δίπλα από το ξενοδοχείο Amphora) από τις 7:30 μέχρι τις 12:00.

– Οδός Μελίνας Μερκούρη (ολόκληρη) από τις 7:30 μέχρι τις 11:30.

– Λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού από τα φώτα τροχαίας της Μελίνας Μερκούρη μέχρι τον τελευταίο Κυκλικό Κόμβο. Ο δρόμος θα είναι κλειστός μόνο στην κατεύθυνση από τον τελευταίο κυκλικό κόμβο μέχρι τα φώτα τροχαίας της Μελίνας Μερκούρη από τις 7:30 μέχρι τις 11:00.

Στον Κυκλικό κόμβο των Λεωφόρων Κυπριανού και Ευρώπης (Round about Καλιγούλας) θα μπορούν να περάσουν τα αυτοκίνητα που θα κινούνται βόρεια, από τα ξενοδοχεία (Λεωφόρος Ποσειδώνος ) προς τον αυτοκινητόδρομο.

Όσα αυτοκίνητα θα πρέπει να παν προς τη Λεωφόρο Ποσειδώνος θα μπορούν να διασταυρώνουν τη διαδρομή του αγώνα Τριάθλου στον κυκλικό Κόμβο πάνω από το εστιατόριο «Ατλαντίδα» / Πλαζ ΚΟΤ. Από κει θα μπορούν να περάσουν για να μπουν στη Λεωφόρο Ποσειδώνος μέχρι το ξενοδοχείο «Alexander the Great».

Στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του ξενοδοχείου «Amphora» θα δίνετε πρόσβαση μόνο σε αυτοκίνητα και Λεωφορεία που θα εξυπηρετούν τα ξενοδοχεία Aloe και Alexander the Great.

Ο καιρός
Πάφος