της Πάφου
Share Button

γηπεδο-μουτταλου

Βελτιωτικά έργα και αναβάθμισης του γηπέδου Μουττάλου έγιναν από τον Δήμο Πάφου στα πλαίσια της αναβάθμισης του σε γήπεδο κατηγοριών της ΚΟΠ. Πιο συγκεκριμένα έγινε αντικατάσταση των κατεστραμμένων καθισμάτων στις κερκίδες του γηπέδου γιατί πάρα πολλά από αυτά που είχαν τοποθετηθεί πριν 4 χρόνια είχαν καταστραφεί. Συνολικά μπήκαν 130 καθίσματα σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής αθλητισμού του Δήμου Πάφου Χρύσανθο Σαββίδη ενώ στα αποδυτήρια έχει αντικατασταθεί το δάπεδο αφού κρίθηκε αναγκαίο να γίνει.

Τα συρματοπλέγματα γιατί τα βάλατε πάνω από τα αποδυτήρια;

Δυστυχώς επανήλθαμε στα παλιά, αρκετοί φίλαθλοι βγαίνουν πάνω στα αποδυτήρια του γηπέδου για να παρακολουθήσουν τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, δημιουργώντας έτσι πολλές ζημιές. Το βρήκαμε ως λύση ανάγκης να βάλουμε συρματοπλέγματα. Είναι λυπηρό όμως κινδύνευσαν τα αποδυτήρια να καταρρεύσουν επειδή είναι λυόμενα και με τόσο πολύ κόσμο που ανέβηκε εκεί.

Μα με τις νέες κερκίδες γιατί δεν προχωράτε;

Είναι το μόνο έργο που βρίσκεται στα σκαριά αλλά υπάρχει κάποια κωλυσιεργία. Γι΄αυτές τις επιπρόσθετες κερκίδες απέναντι από τις υφιστάμενες υπάρχει εγκριμένο κονδύλι 50.000€. Υπάρχει όντως μία μικρή καθυστέρηση όμως πιστεύω ότι σύντομα θα γίνει και αυτό το έργο ούτως ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται το γήπεδο Μουττάλου και για αγώνες μικρών κατηγοριών της ΚΟΠ.

Ο καιρός
Πάφος