της Πάφου
Share Button

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μαραθώνιο με βουλευτές, δημάρχους κοινοτάρχες και άλλους επώνυμους  διοργανώνει στις 23-24 Μαρτίου η Νεολαία Περιφέρειας Πόλεως Χρυσοχούς για να μεταφέρουν τα προβλήματα της περιοχής στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας..

Μαραθώνιο – Σκυταλοδρομία διοργανώνει η Νεολαία Περιφέρειας Πόλεως Χρυσοχούς από την Πόλη Χρυσοχούς μέχρι το Προεδρικό Μέγαρο με τη συμμετοχή Δημάρχων, κοινοταρχών του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς και βουλευτών της Επαρχίας.

Ο Μαρίνος Καραμανής, εκ μέρους της Νεολαίας Πόλεως Χρυσοχούς, ανέφερε πως στη σκυταλοδρομία θα λάβουν μέρος πέραν των 70 δρομέων με απώτερο σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων του διαμερίσματος Πόλεως Χρυσοχούς και την κοινοποίησή τους στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η διαδρομή που σκοπεύουμε – όπως είπε – να ακολουθηθεί αποτελείται από τρία στάδια, το δρόμο Πόλης Χρυσοχούς – Πάφου, τον παλαιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού και τον παλαιό δρόμο Λεμεσού –Λευκωσίας με προορισμό το Προεδρικό Μέγαρο.

Το τελικό στάδιο της διαδρομής στη Λευκωσία θα αποφασιστεί κατόπιν υποδείξεων της Αστυνομίας, ανέφερε, που θα συνοδεύει τους δρομείς καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Ο κ. Καραμανής ανέφερε ακόμη πως ο Μαραθώνιος θα ξεκινήσει στις 23 Μαρτίου στις 10:00 από την Πόλη Χρυσοχούς με τους δρομείς να καλύπτουν μια διαδρομή 215 χιλιόμετρα και θα τερματίσουν στο Προεδρικό Μέγαρο στις 12:00 π.μ. την 24η Μαρτίου.

Πρόσθεσε πως προ του Μαραθώνιου θα πραγματοποιηθεί  Συμπόσιο στο Οίκημα του Σωματείου στο Προδρόμι με στόχο την προβολή του εν λόγω μαραθωνίου.

Ο καιρός
Πάφος