της Πάφου
Share Button

 

 

 

 

 

 

 

 

Το Σάββατο 22 Ιουλίου, στα Δημοτικά Μπάνια

«Στόχος να γίνει θεσμός …!», τόνισε ο πρόεδρος των κολυμβητών, Ματθαίος Ιεροκηπιώτης Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από αρκετούς κολυμβητές, οι οποίοι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουλίου, στις 8:30 π.μ., με αφετηρία και τερματισμό τα Δημοτικά Μπάνια, ο μεγάλος κολυμβητικός μαραθώνιος Πάφος 2017, των Χειμερινών Κολυμβητών του σωματείου «Βρυσούθκια Κέλπετρη».

Η φετινή εκδήλωση, πραγματοποιείται με τη στήριξη της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος 2017 και αναμένεται να σημειώσει μεγάλη επιτυχία, αφού έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 150 κολυμβητές, από την Πάφο, τη Γεροσκήπου, την Πόλη Χρυσοχούς, τη Λεμεσό, τη Λάρνακα, που θα έρθει με πολυμελή αποστολή, το Σωματείο Δρομέων Περικλής Δημητρίου, το Σωματείο Δρομέων Στέλιος Κυριακίδης και τους Ναυαγοσώστες.

Στον Κολυμβητικό Μαραθώνιο, θα βοηθήσουν εθελοντικά και ναυαγοσώστες με τα τζετ σκι τους, ενώ σκάφος της λιμενικής, θα συνοδεύει για ασφάλεια τους κολυμβητές, οι οποίοι θα κολυμπήσουν μια απόσταση τριών χιλιομέτρων. Ο σκοπός του κολυμβητικού μαραθωνίου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου «Βρυσούθκια Κέλπετρη», Ματθαίο Ιεροκηπιώτη είναι να καθιερωθεί ως θεσμός με την Ονομασία Κολυμβητικός Μαραθώνιος Πάφος 2017, για να αφήσουν και οι κολυμβητές το στίγμα τους, στο σπουδαίο θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης με μια ετήσια θαλάσσια δράση!

Σε όσους λάβουν μέρος θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα, συλλεκτική φανέλα και καπελάκι του Πάφος 2017, από την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, ενώ οι τρεις πρώτοι στις κατηγορίες αντρών και γυναικών θα βραβευθούν με αναμνηστικά κύπελλα. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στον κολυμβητικό Μαραθώνιο Πάφος 2017 και περιμένουμε τον κόσμο της Πάφου να αγκαλιάσει με θέρμη και αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση , αφού πλέον και οι θερμοκρασίες νερού των 25 βαθμών, είναι ιδανικές, για όλους» κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.

Ο καιρός
Πάφος