της Πάφου
Share Button

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μόνο σε Μπάνια και ΣΟΔΑΠ και με καθυστέρηση ενός μηνός…

Έστω και με καθυστέρηση ικανοποιήθηκε το πάγιο αίτημα των κολυμβητών της Πάφου, για επέκταση του ωραρίου των Ναυαγοσωστών και από το περασμένο Σάββατο 8 Ιουλίου, οι δυο πολυσύχναστες παραλίες των Δημοτικών Μπάνιων και του ΣΟΔΑΠ, έχουν Ναυαγοσωστική κάλυψη η μεν πρώτη από τις 6 το πρωί, μέχρι τις 20.00 και η δεύτερη από τις 7 μέχρι τις 20.00.

Ο πρόεδρος των κολυμβητών Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, χαρακτήρισε πολύ θετική την εξέλιξη παρόλο που υπήρχε υπόσχεση, από τους αρμόδιους ότι κάτι τέτοιο  θα γινόταν από την 1η του περασμένου Ιουνίου.

Η προσπάθεια μας συνέχισε, είναι να επεκταθεί αυτό το ωράριο ολόχρονα σε όλες τις παραλίες της Πάφου, αφού κυριολεκτικά σφύζουν από κόσμο. Δεν κουραζόμαστε να το λέμε, ότι η ανθρώπινη ζωή δεν εξαγοράζεται και οφείλουμε ο καθένας από τη δική του σκοπιά να κάνει τα πάντα για να προστατεύουμε τους χιλιάδες ντόπιους και ξένους λουόμενους.

Ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης χαρακτήρισε πολύ καλή κίνηση και την εξαγγελία, για δημιουργία νέων ναυαγοσωστικών πύργων, αφού οι ναυαγοσώστες πρέπει να έχουν και τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας, αφού στους πύργους τους υπάρχουν οι απιδινωτές, αλλά και διάφορα φάρμακα που πρέπει να φυλάσσονται σε σωστή θερμοκρασία.

Ο καιρός
Πάφος