της Πάφου
Share Button

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό των δραστών της ένοπλης ληστείας που έγινε την περασμένη Παρασκευή σε υποκατάστημα της συνεργατικής τράπεζας στην περιοχή της Τεχνικής Σχολής.  Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Μιχάλη Ιωάννου, η Αστυνομία συνεχίζει την αξιολόγηση πληροφοριών που φτάνουν ενώπιον της για τη ληστεία,  ενώ παράλληλα κλήθηκαν στα γραφεία της και ανακρίθηκαν πρόσωπα που έχουν απασχολήσει την αστυνομία σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν. Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι ληστές για τη διαφυγή τους και  εντοπίστηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας σε περιοχή του Μουττάλου εξετάστηκε λεπτομερώς από την υπηρεσία σήμανσης του αρχηγείου αστυνομίας και σε αυτό βρέθηκαν σημαντικά τεκμήρια τα οποία αναμένεται να βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Οι δύο δράστες της ένοπλης ληστείας που φορούσαν καπέλα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με μαντήλια εισήλθαν στο υποκατάστημα 5 λεπτά πριν τις 8, κρατώντας ο ένας κοντόκανο κυνηγητικό όπλο και ο άλλος στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3 και μιλώντας σπαστά ελληνικά κάλεσαν τους τρεις ταμίες και τη μια γυναίκα πελάτη που βρισκόταν την ώρα εκείνη στο κατάστημα να μείνουν ακίνητοι. Στη συνέχεια, εισήλθαν πίσω από τον πάγκο εξυπηρέτησης πελατών και άνοιξαν τα τρία ταμεία, παίρνοντας όλα τα χρήματα που υπήρχαν τη στιγμή εκείνη για εξυπηρέτηση του κοινού. Το ποσόν που απέσπασαν υπολογίζεται σε 30.000 ευρώ.

Στη συνέχεια εξήλθαν από το κατάστημα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με αυτοκίνητο τύπου τζιπ  χρώματος κόκκινου που ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση.

Ο καιρός
Πάφος